• GOLV

Vi lägger alla typer av golv i villa, lägenhet eller fastighet. Oavsett vilken typ av golv du vill ha så hjälper vi dig och ger ett perfekt resultat.

 

  • FÖNSTER

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster för dig och genomför självklart fönsterbytet. Det är viktigt att anlita en professionella hantverkare för fönsterbyte eftersom det är viktigt att det är tätt och installationen görs korrekt.

 

  • TAK

På en fastighet är taket en av de viktigaste beståndsdelarna och det lönar sig att anlita en professionell takläggare.

Våra snickare har lång erfarenhet av att lägga om tak och ser till att arbetet blir utfört korrekt för att förhindra fuktskador på fastigheten.

Taket är den viktigaste delen av huset som ofta behöver underhållas. Vid skador på tak är det oundvikligt med fuktskador och därför behöver taket underhållas/repareras av en professionell takläggare

Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag och kan utföra alla typer av takarbeten i Växjö. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och besiktning samt offert.

 

  • RENOVERING

Anlita oss för ditt renoveringsprojekt, vi utgår alltid från dina önskemål och förverkligar dessa på bästa sätt utifrån dina unika förutsättningar.

Vi utför all typ av renovering som kök- och badrumsrenovering.

Låt en professionell hantverkare hjälpa dig att förverkliga din byggdröm. Vi strävar alltid efter att levererar ett resultat som överträffar dina förväntningar.

reno-bg